Gå til hoved-indhold

Udvid med optimeringspakken og få styr på din virksomhed

Skab bedre overblik, Optimer dine arbejdsgange, Få flere kunder!
Alt dette kan du opnå ved at optimere med Deskma´s styresystem.

Flere og flere virksomheder har de seneste år nydt godt af at få forretningen online. Der er både tid og penge at hente ved at flytte arbejdsrutinerne online. Værktøjerne til dette har tidligere kostet store formuer. De tider er forbi.

Med Deskma´s Grundpakke får du 9 vigtige moduler til din forretning forærende. Modulerne er bygget op omkring din hverdagsmæssige online tilgang, nemlig computer og mobil. Således kan du være en erhvervsdrivende på farten og nyde godt af din nye online værktøjer

  • Lav dine tilbud og fakturaer direkte hos kunden.
  • Tag billeder på dine opgaver
  • Registrer timer på opgaver
  • Saml dine kunder i et kartotek med filupload

Billig hjemmeside

Udvid Grundpakken og forbind din virksomhed med

BRUGERE

Vær i kontrol med alle dine ansatte og underleverandører. Planlæg deres opgaver i kalenderen og giv app adgang til opgaver samt timesagsstyring og kvalitetssikring.

HJEMMESIDE

Kobl din hjemmeside sammen med Deskma eller få udviklet en ny, tilpasset din mesterpakke. Send kundekontakter direkte ind i dit system. Tilkøb hjælp til design og marketing.

REGNSKABSINTEGRATION

Integrer dine kontakter, produkter og ydelser fra dit regnskabssystem. Send samlet faktura med forbrug + timer til regnskabsystem. Vi integrere med E-conomic, Dinero og Billy.