Gå til hoved-indhold

Byd velkommen til din digitale Grundpakke

Skab bedre overblik, Optimer dine arbejdsgange, Få flere kunder!
Alt dette kan du opnå ved at optimere med Deskma´s styresystem.

Flere og flere virksomheder har de seneste år nydt godt af at få forretningen online. Der er både tid og penge at hente ved at flytte arbejdsrutinerne online. Værktøjerne til dette har tidligere kostet store formuer. De tider er forbi.

Med Deskma´s Grundpakke får du de basale 9 vigtige moduler til din forretning. Modulerne er bygget op omkring din hverdagsmæssige online tilgang, nemlig computer og mobil. Således kan du være en erhvervsdrivende på farten og nyde godt af din nye online værktøjer

 • Lav dine tilbud og fakturaer direkte hos kunden.
 • Tag billeder på dine opgaver
 • Registrer timer på opgaver
 • Saml dine kunder i et kartotek med filupload

Billig hjemmeside

SÅDAN VIRKER GRUNDPAKKEN

1. GRUNDPAKKEN

Opret din Grundpakke og få optimeret din virksomhed med styresystem og App. Prøv Gratis i 14 dage.

2. TILPAS

Skræddersy dit system med ekstra moduler, indrettet efter din virksomheds behov.

3. MIT SYSTEM

Din virksomhed er nu optimeret og klar til fremtidens online udfordringer

Hvordan kommer jeg igang?

Du kan selv let installere Grundpakken eller få hjælp af Deskmas support, som sidder klar til at hjælpe dig i hverdagene.

Programmet på både computer og mobil er meget nemt at administrere og knapperne er placeret hvor du vil forvente dem, samt der altid er hjælpevideoer at hente i spørgmålstegnet. Med Grundpakken får du en online værktøjskasse med vigtige værktøjer til din virksomhed.

Så det kræver ikke særlig stor online ekspertise at benytte din nye Grundpakke. Det er nemt og brugervenligt.


Grundpakkens 9 moduler

KUNDEHÅNDTERING

Hold styr på dine kundedata og bestillinger. Overblik over kundens sagsstyring, planlægning, dokumentation og rapporter.

MEDARBEJDERSTYRING

Vær i kontrol med ansatte og underleverandører. Planlæg deres opgaver i kalenderen. Giv App adgang til projekter, timesagstyring og kvalitetsikring.

TILBUD

Send tilbud til kundens mail. Kunden kan acceptere tilbud direkte i mail. Du kan med ét klik sætte den accepterede ordre op som opgave.

KVALITETSSIKRING

Opret kvalitetsikring på dine opgaver. Tilføj billeder og kommentarer. Send rapport til kunden. Tilføj evt. underskrift fra kunden eller medarbejder.

TIMESAGSSTYRING

Opret timeregistrering på dine opgaver, så dine medarbejdere kan angive timer. Total overblik over timeforbrug til fakturering eller løn.

APP

Få din forretning på mobilen. kundeoverblik via kalender. Se og opret kunder, tilbud, opgaver, kvalitetsikring og timesagsstyring

OVERSIGT

Få overblik over de vigtigste økonomiske nøgletal. Se dagens opgaver og få overblik over alle igangværende tilbud, opgaver, ordrer og faktura.

ORDRESTYRING

Lav opgaver til direkte udførsel eller på større enterpriser. Hav overblik over alle sager med status, kvalitetsikring, fotodokumentation og kunderapport.

ØKONOMI

Send faktura direkte til kundens mail. Fakturaen følger sagsstyring der kan tilføjes ekstra produkter og medarbejdernes timeregistrering.

PRØV GRATIS I 14 DAGE

Grundpakkens 14 første dage er en gratis prøveperiode som giver adgang til alle de nødvendige basismoduler du som håndværker møder i din hverdagen. Systemet giver dig overblik over din forretning og hjælper til du kan optimere dine arbejdsgange.

Vi er ikke i tvivl om at du som bruger bliver så glad for systemet, at du på et tidspunkt ønsker at forbinde din grundpakke med resten af din virksomhed. Udvidelser som gør det endnu mere effektfuldt at drive en forretning.

Bedre styring og mindre tidsspild optimere kraftigt på bundlinien, derved bliver du hurtig en moderne forretning der har styr på netværk, nøgletal, kunder, leverandører og medarbejdere. Udvid f.eks med:

 • Ny hjemmeside
 • Integration til regnskabsprogram
 • Online annoncering på Google eller Facebook
 • Tekstforfatning
 • Foto & Video
 • Hjælpepakker
 • Design af skabeloner
 • SøgemaskineoptimeringHar du spørgsmål eller brug for hjælp til opsætning så kontakt supporten på +45 50650000

Du er også meget velkommen til at booke et Demomøde her forneden, så vil vi give dig en rundtur i systemet og hjælpe dig igang.

Grundpakken er udviklet af Deskma, specialister i digitalisering af håndværksvirksomheder, med henblik på at give dig bedre overblik, effektivitet og flere kunder.