Gå til hoved-indhold

Hvem er vi?

Deskma er et danskbaseret firma med mange års erfaring i udvikling og drift af CMS og CRM. Vi er en stærkt struktureret, præstationsorienteret og kundeorienteret organisation.

Vi er bosiddende i Albertslund, og har inhouse kompetencer indenfor følgende områder:

  • Hjemmesideudvikling
  • App-udvikling
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • Online markedsføring - Facebook, Google Adds (SEM)
  • Tekstforfatning
  • Fotografering
  • Videofotografering
  • Uddannelse og kurser indenfor CMS og CRM
  • Regnskab / bogføring
  • Samt meget meget mere...


Mission

“Vores mission er at hjælpe små og mellemstore håndværksvirksomheder med at styre deres firma og arbejdsgange fra kundeleads til fakturering via brugervenlige værktøjer. Med et integreret totalsystem til håndtering af deres hjemmeside, kunder, medarbejdere, tilbud, opgaver og fakturering sparer virksomhederne tid på trivielle opgaver og optimerer deres arbejdsgange.”


Værdier

Deskma forsøger altid at gøre en positiv forskel for vores kunder. Vores værdier bygger på princippet om at hjælpe hinanden og behandle vores kunder som samarbejdspartnere med et fælles mål om vækst og optimering.

Deskma CRM + CMS + Marketing


Vi har udviklet en samlet totalløsning, hvor du nemt kan holde styr på alle dine kunder, tilbud, medarbejdere og arbejdsopgaver

Vores online værktøj er unikt og brugervenligt. Vi hjælper dig igennem processen med at annoncere efter nye kunder til opgaven er udført og opgaven kan faktureres. Totalsystemet skaber overblik og viser dig pejlemærker om, hvornår du skal have nye kunder eller hvornår du skal fokusere på andre ting såsom f.eks medarbejderoptimering.
Deskmas online værktøjspakke er altid GRATIS for en førsyte bruger og indeholder alle de nødvendige moduler til at drive en moderne digitaliseret håndværksvirksomhed.

DESKMA TEAMET

Jakob Raaschou Nielsen

Direktør / CTO

En af nørderne bag som har erfaring som iværksætter og har drevet professionelt webbureau gennem 15 år. Ekspert i hjemmesideudvikling og integrationer, samt udvikling i TYPO3 og PHP.
Med en tro på, at programmering og design altid kan mødes, og at mulighederne for optimering altid er tilstede.

Henrik Sneholt

Salgsansvarlig / Supportchef

Henriks erfaring og store baggrundsviden som iværksætter siden 2006 har givet en solid ballast inden for bygge- og håndværkerbranchen. Dette gælder både indenfor salg og marketing samt hans evne til at optimere håndværksvirksomheder i forhold til udnyttelse af ressourcer og til at samle ledelse og medarbejdere om et fælles mål.

Ove Leth-Sørensen

Partner

Ove Leth-Sørensen er veteran inden for udviklingen af det danske internet, hvor han har arbejdet for TDC, startet webbureauet Access Media, været adm direktør for Krak og arbejdet 10 år med forretningsudvikling på nettet som business angel.

Jesper Nielsen

Økonomichef

Kasper Vognstrup Petersen

Strategi & Partner

Lisbeth Raaschou Nielsen

Social media

Angelo Obispo

Backend udvikler

Mark Anthony

APP Udvikler

Neil Jun Cataag

Frontend udvikler

Bernie Dalde

Tester / Supporter

SIMON BOYE

Designer & webudvikler

SUNE JENSEN

Backend udvikler - App udvikler

LEO KNUDSEN

Backend udvikler